Comentarii (0) Reclamație film
loading...

3.5
Descarcă Filmul HD

loading...

Performance - Gangster și rock star (1970)

Performance - Gangster și rock star (1970) online subtitrat HD BluRay este un film britanic de dramă din 1970 regizat de Donald Cammell cu Nicolas Roeg, scris de Cammell și fotografiat de Roeg. In filmul joacă actorul James Fox ca un gangster londonez violent și ambițios care, după ce a ucis un vechi prieten, se ascunde în casa unei stele rock recluzive.

Vizualizari: 131

Categoria: Crimă, Dramă, Muzical, 1970

Regizor: Donald Cammell, Nicolas Roeg

Data Adaugari: 10/04/2020

Scenariști: Donald Cammell

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:38

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 nominalizare BAFTA

IMDb: 6,9


loading...
Chas Devlin (James Fox), un gangster londonez violent si psihopat, are nevoie de un loc unde sa se retraga dupa o lovitura dupa care nu are de ce sa-si mai faca griji pentru traiul de maine. El isi gaseste acoperirea perfecta intr-o casa de oaspeti, patronata de un misterios Dl.Turner (Mick Jagger), fost super star rock, in cautarea unei posibilitati care sa reinvie talentul ofilit. Rock starul are o viata tumultoasa si in acel stabiliment, asta numai daca luam in considerare faptul ca el are acolo doua iubite: Pherber (Anita Pallenberg) si Lucy (Michele Breton).
Viata lui Chas va fi schimbata destul de mult de Turner, intr-un mod care ii va ruina sanatatea fizica si mintala...
Unul din regizorii filmului, Donald Cammell chiar a tratat cu actorul principal, James Fox si l-a convins sa petreaca un timp in Estul Londrei pentru a cunoaste mai bine viata gangsterilor si a face mai veridica performanta sa actoriceasca.
Multe din exterioarele filmului s-au tras chiar in acea parte a Londrei, in casele de acolo, adevaratii locuitori primind o vacanta platita pe perioada filmarilor pentru a elibera casele.
Casa producatoare, Warner Bros, a tinut filmul in stand by inca doi ani dupa terminarea lui, pentru a se pune de accord cu regizorul asupra finalului filmului si pentru ca a existat o retinere cu privire la promovarea filmului din cauza rolului lui Mick Jagger - rock star sau gangster???

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: