Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Persona (1966)

Persona online subtitrat BluRay 1080p este un film realizat, scris, regizat și produs de regizorul suedez Ingmar Bergman, lansat în 1966, avându-le ca protagoniste pe actrițele suedeză Bibi Andersson și norvegiană Liv Ullmann.
Bergman a considerat mereu acest film ca fiind unul dintre cele mai importante ale sale. Astfel, în cartea sa Imagini, regizorul suedez scrie, "Astăzi cred că în [filmul] Persona -- și apoi mai târziu în [filmul] Plânsete și șoapte -- am mers atât de departe cât am putut merge.

Vizualizari: 330

Categoria: Dramă, Fantastic, 1966

Regizor: Ingmar Bergman

Data Adaugari: 24/08/2019

Scenariști: Ingmar Bergman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:24:04

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 nominalizare BAFTA,1 premiu Top 10 Film Award,2 premii si o nominalizare Faro Island Film Festival,1 premiu Guldbagge,1 nominalizare Silver Ribbon,1 premiu NBR Award,3 premii si o nominalizare NSFC Award

IMDb: 8,1


loading...
Tanara asistenta medicala Alma trebuie sa aiba grija de Elisabeth Vogler, o actrita care pare sanatoasa in toata regula, doar ca de la o intamplare pe scena nu mai vorbeste.
Petrecand mai mult timp impreuna, "Persona" (masca esterioara) a Almei pare sa fie absorbita de personalitatea lui Elizabeth - Alma simte ca devine Elizabeth.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: