Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Peter Ibbetson (1935)

Peter Ibbetson online subtitrat HD este un film american de teatru / fantezie alb-negru din 1935, regizat de Henry Hathaway și care îl are în rolurile principale pe Gary Cooper și Ann Harding. Filmul se bazează pe romanul din 1891 cu același nume al lui George du Maurier.

Vizualizari: 750

Categoria: Dramă, Fantastic, Romantic, 1935

Regizor: Henry Hathaway

Data Adaugari: 02/07/2017

Scenariști: Constance Collier, Vincent Lawrence, Waldemar Young, Edwin Justus Mayer, John Meehan

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:38:10

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR

IMDb: 7,1


loading...
Angajat de ducele de Towers, arhitectul descoperă că ducesa Mary este fosta lui mare iubire din adolescenţă. Patima celor doi se reaprinde, dar ducele, gelos, îl ameninţă pe Peter cu arma. Tânărul arhitect îl ucide, apărându-se, şi este condamnat la închisoare pe viaţă.

Îndrăgostiţii sunt despărţiţi de soartă, dar se vor reîntâlni în lumea perfectă a viselor.

Filmul e o ecranizare a romanului scris de George du Maurier, publicat pentru prima oară în 1891. Pe baza romanului s-a făcut musical pe Brodway, un film mut, în 1921, dar şi o piesă radiofonică, regizată de scriitorul Orson Welles.

„Domnul Hathaway [Henry Hathaway, regizorul filmului] creează cu un succes incredibil o conexiune între golfurile spirituale ale Life of a Bengal Lancer – ultimul său film – şi fragila lume a visului creată de du Marier. Cu sinceritatea sa şi cu viguroasele calităţi masculine, regizorul reuşeşte să evite capcanele luxuriante ale intrigii şi-i oferă o sensibilitate, care mai degrabă este curajoasă, decât delicată”, scria The New York Times la vremea respectivă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: