Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Piu forte, ragazzi! – Doi super escroci (1972)

Dați totul, băieți! (în italiană ... più forte ragazzi!, în engleză All The Way, Boys!) este un film de comedie italian din anul 1972, regizat de Giuseppe Colizzi și în care rolurile principale sunt interpretate de Bud Spencer și Terence Hill.
Spre deosebire de alte filme ale cuplului Spencer-Hill, în acest film se menționează în mod clar că povestea are loc în zona de la granița dintre statele Columbia (pe genericul de început este recunoscut orașul Cartagena de Indias) și Brazilia.

Vizualizari: 116

Categoria: Acţiune, Aventuri, Comedie, 1972

Regizor: Giuseppe Colizzi

Data Adaugari: 02/07/2020

Scenariști: Giuseppe Colizzi, Amedeo Pagani, Barbara Alberti

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:05

Claritate: BRRip 720p

Premii: 1 premiu Golden Screen, Germany, 1 premiu Silver Ribbon

IMDb: 6,8


loading...
Plata (Terence Hill) și Salud (Bud Spencer) sunt doi piloţi ingenioşi de hidroavioane, care fac bani de pe urma companiilor de asigurări. Cei doi ajung să falimenteze cu adevărat aceste companii, prin zborurile pe care le efectuează, în junglele din America de Sud. Aici, ei se implică în complotul lui “Mr. Ears”, care cumpără smaraldele de la mineri, la un preţ cu mult mai mic faţă de valoarea lor reală, ajutat fiind de huligani, care au grijă să menţină preţul, la un nivel cât mai scăzut. Desigur, Plata și Salud sunt de partea minerilor…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: