Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Play Misty for Me - Un cantec la cerere (1971)

Un cântec la cerere online subtitrat HD este un thriller psihologic american din anul 1971, regizat și avându-l în rolul principal pe Clint Eastwood.
In orasul Carmel, celebrul DJ David Garver are o aventura de o noapte cu Evelyn Draper, o femeie pe care o cunoaste dupa un spectacol. Consecintele sunt insa neasteptate: Evelyn, o fana inraita, incepe sa-i ameninte iubita, familia si prietenii.

Vizualizari: 228

Categoria: Crimă, Dramă, Romantic, Thriller, 1971

Regizor: Clint Eastwood

Data Adaugari: 22/05/2020

Scenariști: Jo Heims, Chuck Reisner Jr.

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:42:04

Claritate: HDRip 720p

Premii: O nominalizare Globul de Aur

IMDb: 7,0


loading...
Dave Garver este prezentatorul unei emisiuni de noapte la un post de radio din Carmel-by-the-Sea, California, introducând în program și poezie. În barul lui preferat, acesta o întâlnește pe Evelyn Draper. Dave o conduce pe Evelyn acasa, unde aceasta îi dezvăluie că întâlnirea lor nu a fost o coincidența; ea îl căutase, întrucât el menționase barul în emisiunea radio. Dave își dă seama că ea este cea care de multe ori îl telefonase pentru a cere piesa jazz „Misty”, apoi cei doi fac dragoste.

Din acest moment, Evelyn manifestă tulburarea personalității de graniță. Începe să vină neinvitat la casa lui Dave. De asemenea, îi întrerupe o întâlnire de afaceri, acuzându-l pe Dave că o înșală. În ciuda eforturilor lui Dave de a nu o dezamăgi pe Evelyn, aceasta se simte, în mod alternativ, abandonată, singură și furioasă; ea are o tentativă de sinucidere la el acasă. Când Dave o refuză categoric, Evelyn îi vandalizează casa și îi atacă menajera cu un cuțit, fiind astfel internată la un spital de psihiatrie.

Dave reîncepe o relație cu fosta iubită, Tobie Williams. Într-o noapte, Evelyn sună la studio pentru a cere piesa „Misty” și îi spune lui Dave că a fost eliberată și că se va muta în Hawaii. Aceasta recită din poemul „Annabel Lee” de Edgar Allan Poe. În aceași noapte, în timp ce Dave doarme, aceasta încearcă să îl omoare cu un cuțit. Evelyn fuge, iar Dave cheamă poliția.

Dave îi spune lui Tobie despre cele întâmplate și decide să păstreze distanța față de ea, până ce Evelyn e prinsă. Tobie își petrece într-o casă, cu noua ei colegă de cameră, Annabel. Nu realizează că Annabel este Evelyn deghizată până nu vede tăieturile de pe mâinile acesteia. Cu toate acestea, Tobie este luată ostatică de Evelyn, care îl ucide pe detectivul McCallum, trimis în grija lui Tobie.

La stația radio, Dave face legătura dintre poemul „Annabel Lee” și colega de cameră a lui Tobie. Când o sună pe Tobie, Evelyn îi răspunde și îi spune că amandouă îl așteaptă. Dave pune în transmisie o emisiune înregistrată, după care conduce la casa lui Tobie, unde o găsește pe aceasta legată. Evelyn îl atacă din nou pe Dave cu cuțitul, însă Dave o lovește, aruncând-o printr-o fereastră, pe stânci în jos. Dave și Tobie privesc trupul lui Evelyn, în timp ce vocea înregistrată a lui Dave îi dedică lui Evelyn piesa „Mistry” la radio.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: