Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Plaza Suite - Apartament la Hotelul Plaza (1971)

Plaza Suite este un film american de comedie din anul 1971 regizat de Arthur Hiller. Scenariul de Neil Simon se bazează pe piesa sa din același titlu din anul 1968. In filmul joacă actorii Walter Matthau, Maureen Stapleton, Barbara Harris și Lee Grant.

Vizualizari: 126

Categoria: Comedie, Dramă, Romantic, Premieră, 1971

Regizor: Arthur Hiller

Data Adaugari: 30/12/2020

Scenariști: Neil Simon

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:54:27

Claritate: HDRip 720p

Premii: 2 nominalizari Globul de Aur

IMDb: 6.6


loading...
La fel ca piesa, filmul este împărțit în trei acte, toate amplasate în Suite 719 a Hotelului Plaza din New York. Primul se concentrează pe cuplul nu atât de fericit, căsătorit Sam și Karen Nash, care își revizuiesc suita de lună de miere într-o încercare - de către Karen - de a readuce dragostea în căsătorie. Planul ei se dă înapoi și cei doi se implică într-o ceartă aprinsă despre faptul dacă Sam are o aventură cu secretara sa, domnișoara McCormack. Sam iese în cele din urmă, presupus să se ocupe de afaceri urgente, iar Karen este lăsată să reflecte cât de mult s-au schimbat lucrurile de când erau proaspăt căsătoriți.

Al doilea act implică o întâlnire între producătorul de film de la Hollywood Jesse Kiplinger și vechea sa iubire, gospodina suburbană pe nume Muriel Tate. Muriel - conștient de reputația sa de bărbat care vorbește ușor - a venit la hotel doar pentru o discuție între vechi prieteni, promițându-și că nu va rămâne prea mult. Cu toate acestea, Jesse are în plan alte planuri și încearcă în mod repetat să o seducă.

Al treilea act se învârte în jurul cuplului căsătorit Roy și Norma Hubley în ziua nunții fiicei lor Mimsey, care s-a închis în baia suitei și refuză cu încăpățânare să iasă. Segmentul este plin de momente slapstick din ce în ce mai scandaloase care înfățișează încercările frenetice ale părinților ei de a o împiedica să participe la nunta ei, în timp ce oaspeții adunați așteaptă sosirea trio-ului la parter.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: