Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

0.0

loading...

Police - Charlot spargator (1916)

Charlot spărgător este un film american de comedie din 1916 produs de Jess Robbins și scris și regizat de Charlie Chaplin. În alte roluri interpretează actorii Edna Purviance, Wesley Ruggles, James T. Kelley și Leo White.

Vizualizari: 283

Categoria: Comedie, Scurt metraj, 1916

Regizor: Charles Chaplin

Data Adaugari: 30/12/2018

Scenariști: Charles Chaplin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:26:03

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 6.5


loading...
Dupa ce a ispasit o condamnare Charlie este din nou liber in fata portii inchisorii. Langa el apare un fals predicator care sub pretextul ca e dornic sa-l ajute sa se indrepte-i va fura banii din buzunar. Dupa ce se desparte de el Charlie ajunge langa un vanzator de fructe si, dupa ce gusta mai multe mere (fara sa aiba intentia sa le plateasca) va dori sa cumpere o banana, dar va constata ca nu mai are niciun ban. Charlie isi va da seama ca a fost pacalit dupa ce va fi abordat de un al doilea fals predicator cu acelasi text si aceeasi Biblie.

Ceva mai tarziu Charlie isi va cauta un loc unde sa doarma, dar neavand bani va fi dat afara, chiar daca la un moment dat incercase sa se prefaca foarte bolnav, sperand ca proprietarului sa-i fie mila de el si sa-l primeasca pe gratis. Ajuns inapoi in strada este amenintat cu un pistol de un individ care ar fi vrut sa-l jefuiasca. Atacatorul il va recunoaste pe Charlie (cei doi fiind colegi de celula) si vor merge impreuna sa dea o spargere, dar lucrurile vor sta putin diferit fata de cum ne-am astepta.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: