Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

1.0

loading...

Porcile (Pigpen) - Cotețul de porci (1969)

Pigsty este un film italian din 1969, scris și regizat de Pier Paolo Pasolini și jucat de Jean-Pierre Léaud, prezintă două povești paralele. Primul este stabilit într-un timp trecut necunoscut și este despre un tânăr (Clémenti) care rătăcește într-un peisaj vulcanic și se transformă într-un canibal.
Cea de-a doua poveste este despre Herr Klotz (Lionelli), un industrial german Julian, în loc să treacă timpul cu logodnica sa Ida (Wiazemsky), preferă să construiască relații cu porcii.

Vizualizari: 252

Categoria: Dramă, Mister, Premieră, 1969

Regizor: Pier Paolo Pasolini

Data Adaugari: 02/03/2020

Scenariști: Pier Paolo Pasolini, Sergio Citti

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:58

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 6,7


loading...
Filmul este format din două povești întretăiate, în aparență fără legatură între ele. Prima se desfășoară într-o regiune muntoasă din Italia, probabil prin secolul XVI-XVII, judecat după prezența armelor de foc și unele obiecte de vestimentație. Pe acest tronson, acțiunea este lăsată să curgă în absența replicilor, singurul moment sonor apărând în final și reprezentând și "cheia" întregii narațiuni. A doua poveste se desfășoară la sfârșitul anilor 1960 și se axează pe dialog, nu pe acțiune, persoanele implicate fiind Julian Klotz, fiul unui industriaș german și logodnica sa, Ida o tânără de 17 ani cu vederi de stânga. Tatăl lui Julian și rivalul său în afaceri, Herdhitze, sunt foști naziști(de altfel numele ultimului se traduce ca "foc fierbinte", posibilă aluzie la crematorii), dialogul dintre ei atingând și problema evreiască.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: