Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Preparati la bara! (Django, Prepare a Coffin) - Django, pregătește sicriul! (1968)

Django, pregătește sicriul!, intitulat alternativ Viva Django, este un film italian Spaghetti Western regizat de Ferdinando Baldi. In filmul joacă actorul Terence Hill în rolul principal, care a fost jucat anterior de Franco Nero în filmul original al lui Sergio Corbucci.

Vizualizari: 100

Categoria: Acţiune, Western, 1968

Regizor: Ferdinando Baldi

Data Adaugari: 12/02/2021

Scenariști: Ferdinando Baldi, Franco Rossetti

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:26

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,5


loading...
Django (Terence Hill) este angajat ca un agățat de politician corupt undeva în vechiul Occident. Django nu atarna delincventii, insa, doar o face sa arate ca si el, si astfel salveaza viata unui grup de oameni condamnati inocenti. Apoi a fondat o bandă de bărbați spînzurați aparent pentru a răzbuna moartea soției sale, care a fost ucisă în jaful unui transport de bani ghidat de Django cu ani în urmă.

“Pregăti La Bara!” este o mare și foarte interesantă Spaghetti Vest, și, deși în unele părți destul de plin de umor, nu comedia obișnuită mulți s-ar aștepta de la Terence Hill. Eu personal sunt, de asemenea, un fan al comediilor Bud Spencer / Terence Hill, serialul lor Spaghetti Vest, cu toate acestea, sunt in opinia mea cele mai bune filme ale lor, iar “Viva Django” este cu siguranta unul dintre cele mai bune filme pe care Terence Hill a jucat vreodata.

Performanta ca Django este excelenta de la inceput pana la sfarsit, iar din toate continuarile neoficiale ale lui Django, caracterul sau este cu siguranta cel mai apropiat de personajul marelui Franco Nero din originalul lui Corbucci.

José Torres se încadrează foarte bine în rolul hangoului Garcia, iar frumoasa Barbara Simon merită menționată ca fiind frumoasa Mercedes. Suportul de susținere mai conține și Spartaco Conversi într-un mic rol. Restul performanțelor sunt, de asemenea, destul de bune, dar majoritatea nu sunt sufletești. Scorul lui Gianfranco Reverberi este foarte bun și filmul este fotografiat foarte bine în locații excelente.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: