Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Profumo di donna – Parfum de femeie (1974)

Scent of a Woman este un film de comedia all'italiana din anul 1974, regizat de Dino Risi, bazat pe Il buio e il miele, o poveste de Giovanni Arpino. Atât Risi, cât și actorul principal Vittorio Gassman au câștigat importante premii italiene și franceze. Un remake american, Scent of a Woman, a fost lansat în 1992.

Vizualizari: 77

Categoria: Comedie, Dramă, 1974

Regizor: Dino Risi

Data Adaugari: 09/01/2021

Scenariști: Giovanni Arpino , Ruggero Maccari

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:38:38

Claritate: HDRip 720p

Premii: 2 nominalizări Oscar, un premiu şi o nominalizare Cannes,1 premiu César Awards,2 premii David di Donatello,4 premii Golden Globes Italy,1 premiu si 3 nominalizari Silver Ribbon,1 nominalizare SIYAD Award

IMDb: 7.6


loading...
Un căpitan, numit Fausto, care orbit într-un accident îşi ascunde însingurarea sub masca ignoranţei şi cinismului. În ajutorul său vine Ciccio (Alessandro Momo) un tânăr care îl va însoţi în călătoria sa de două săptămâni la Napoli. Aici, căpitanul o reîntâlneşte pe Sara (Agostina Belli) cea care este îndrăgostită de el încă din copilărie.
În călătoria sa, Fausto se întâlneşte cu un preot de la care cere iertare pentru lucrurile făcute în timpul vieţii. Mai apoi se reîntâlneşte cu un vechi prieten, un locotenent şi el orb la rândul lui. Pe tot parcusul acestui drum, Fausto încearcă să îl călească sau mai bine spus să îi deschidă ochii lui Ciccio, care apare ca un neiniţiat în tainele vieţii.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: