Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Raid on Rommel – Atac împotriva lui Rommel (1971)

Raid on Rommel online subtitrat HD este un film american în Technicolor din 1971, regizat de Henry Hathaway și actiunea are loc în Africa de Nord în timpul celui de-al doilea război mondial. În film joacă actorul Richard Burton ca un comandant britanic care încearcă să distrugă locurile de armă germane din Tobruk.

Vizualizari: 395

Categoria: Acţiune, Dramă, Război, 1971

Regizor: Henry Hathaway

Data Adaugari: 22/05/2020

Scenariști: Richard M. Bluel

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:38:00

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,6


loading...
Căpitanul Foster plănuieşte un atac împotriva Tobruk-ului aflat sub ocupaţie germană. Misiunea nu este deloc uşoară, căci aceştia au făcut din portul african o fortăreaţă bine păzită. Pentru a reuşi, Foster se dă drept ofiţer nazist care ar trebui să se infiltreze în rândurile inamicilor. Însă, Foster descoperă, că germanii au luat foarte mulţi prizonieri, aflaţi într-o stare extrem de gravă. Ei sunt însoţiţi de medici, iar vieţile tuturor depind numai de acţiunile lui.
Deşi par că nu au nici o şansă, Foster şi oamenii săi reuşesc să scape cu bine. În drumul de întoarcere, “ostaşii” reuşesc să agaţe amanta unui general italian, să arunce în aer rezerva de combustibil a unei alte unităţi şi să bârfească tot sistemul cu nimeni altul decât mareşalul Erwin Rommel.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: