Comentarii (0) Reclamație film
loading...

5.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Random Harvest - Prizonierul Trecutului (1942)

Random Harvest este un film din 1942, bazat pe romanul James Hilton din 1941 cu același titlu, regizat de Mervyn LeRoy. Claudine West, George Froeschel și Arthur Wimperis au adaptat romanul pentru ecran și au primit o nominalizare la premiile Oscar.

Vizualizari: 462

Categoria: Dramă, Romantic, 1942

Regizor: Mervyn LeRoy

Data Adaugari: 07/05/2018

Scenariști: Claudine West , George Froeschel

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:06:28

Claritate: DVDRip XviD

Premii: 7 nominalizari OSCAR,2 premii National Board of Review, USA

IMDb: 8,0


loading...
Actiunea filmului incepe cu plecarea de la un azil pentru veteranii de razboi , profitand de euforia incheirii razboilului , a lui "John Smith" (Ronald Colman), un ofiţer britanic ce a fost gazat pe front , si care urmare acestui lucru a devenit amnezic .
In oraş, el se imprieteneste cu Paula (Greer Garson) care il ocroteste si alaturi de care intemeiaza o familie.
John Smith descopera ca are talent literar si devine membru corespondent a unui ziar. Cand ziarul ii ofera un post permanent acesta pleaca de acasa pentru 24 de ore dar in drum spre redactia ziarului are un accident de masina care il face sa isi aduca aminte cine este cu adevarat dar totodata uita tot ce i s-a intamplat in ultimii 3 ani. El este Charles Rainier, fiul unui om de afaceri bogat. Nici unul din bunurile aflate asupra sa , inclusiv o cheie, nu ii să ofera vreun indiciu despre cum a ajuns acolo dupa frontul din Franţa. Charles se intoarce acasa in ziua funerariilor tatalui sau si preaia afacerile familiei , ajungand in cativa ani sa fie numit de ziare "printul industriilor din Anglia". Vazandu-i poza in ziar Paula il recunoaste si se angajeaza la el ca si secretara in speranta ca isi va aminti de ea. Oare va reusi Paula sa il faca sa isi aminteasca de ea ?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: