Comentarii (0) Reclamație film
loading...

5.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Reap the Wild Wind - Naufragiații mărilor din sud (1942)

Seceră vântul sălbatic (titlul original: Reap the Wild Wind) este un film dramatic american realizat în 1942 de regizorul Cecil B. DeMille în Technicolor. Protagoniștii filmului sunt actorii John Wayne, Paulette Goddard și Ray Milland.

Vizualizari: 699

Categoria: Acţiune, Aventuri, Dramă, 1942

Regizor: Cecil B. DeMille

Data Adaugari: 16/09/2017

Scenariști: Thelma Strabel, Jeanie MacPherson, Jesse L. Lasky Jr., Alan Le May, Charles Bennett, Theodore St. John

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:58:43

Claritate: DVDRip

Premii: 1 premiu si 2 nominalizari OSCAR

IMDb: 6,7


loading...
În anul 1840, în Key West - Florida, își dispută supremația două companii navale ce dețin vase destinate salvării pasagerilor și mărfurilor de pe corăbiile naufragiate. Una dintre companii aparține lui Loxi Claiborne și căpitanului Phillip Philpott, iar cealaltă companie se află în proprietatea piratului lipsit de scrupule King Cutler, care înscenează sau provoacă naufragii pentru a obține avantaje materiale.

În timpul unei astfel de catastrofe maritime, Loxi Claiborne îl salvează de la înec pe căpitanul Jack Stuart și se îndrăgostește de el. Femeia pleacă la Charleston pentru a-l convinge pe proprietarul vasului scufundat Jubilee că Jack Stuart nu este vinovat de accident și că merită să primească funcția de căpitan al vaporului Southern Cross. Dorind să îl ajute pe iubitul ei, Loxi Claiborne încearcă să îl seducă și să îl manipuleze pe avocatul Stephen Tolliver, care investighează cauzele producerii naufragiului din Key West și care este în mod evident atras de frumusețea ei. Cercetând probele de pe fundul mării, Stephen Tolliver este atacat de o caracatiță și este salvat de către rivalul Jack Stuart cu prețul vieții lui.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: