Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

Reazione a catena – A Bay of Blood (1971)

Ecologia del delitto (Ecologia crimei)[4] sau Reazione a catena (Reacție în lanț) (cunoscut și ca Blood Bath, A Bay of Blood - O baie de sânge, Golful însângerat) este un film de groază italian din 1971 regizat de Mario Bava. Bava a scris scenariul împreună cu Giuseppe Zaccariello, Filippo Ottoni și Sergio Canevari, pe baza unei povestiri de Dardano Sacchetti și Franco Barberi. În rolurile principale joacă actorii Claudine Auger, Luigi Pistilli și Laura Betti. Carlo Rambaldi a creat efectele speciale.

Vizualizari: 49

Categoria: Horror, Mister, Thriller, 1971

Regizor: Mario Bava

Data Adaugari: 17/06/2020

Scenariști: Mario Bava, Giuseppe Zaccariello, Laura Betti, Filippo Ottoni, Gene Luotto, Sergio Canevari, Franco Vanorio

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:24:02

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 premiu Saturn Award,1 premiu Avoriaz Fantastic Film Festival,1 premiu Boston Society of Film Critics Awards,1 premiu Special Mention

IMDb: 6,6


loading...
Într-un golf retras, o contesă aflată la vârsta a doua și moștenitorii ei sunt eliminați unul câte unul de către un criminal misterios, care ucide cu ferocitate…

Filmul prezintă activitățile criminale simultane a câtorva personaje diferite în încercările lor de a înlătura orice obstacol uman din calea intențiilor lor.

Este cel mai violent film grafic al lui Bava, având o uriașă influență asupra (sub)genului de filme slasher de-a lungul unui deceniu de la apariția acestui film.În 2005, revista Total Film a catalogat acest film ca fiind unul dintre cele mai îngrozitoare 50 de filme din toate timpurile.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: