Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Recreation - Recreerea (1914)

Recreation este un film american de comedie din 1914 produs de Mack Sennett și regizat de Charlie Chaplin. A avut premiera la 13 august 1914. În alte roluri interpretează actorii Charles Bennett, Helen Carruthers și Edwin Frazee.

Vizualizari: 376

Categoria: Comedie, Scurt metraj, 1914

Regizor: Charles Chaplin

Data Adaugari: 30/12/2018

Scenariști: Charles Chaplin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:17:47

Claritate: SDRip

Premii: N / A

IMDb: 5.1


loading...
Plimbându-se prin parc, vagabondul Charlot își dă seama că nu mai are nici un ban și se hotărăște să se sinucidă. În acel moment trece pe lângă el o femeie ce se ridicase de o bancă, unde părăsise un marinar ce moțăia. Charlot pornește în urmărirea femeii, dar este văzut de marinar care vine să-i ceară socoteală. Izbucnește o bătaie în care sunt implicați și doi polițiști.

”Recreation” este un scurtmetraj scurt (6-7 minute) lipsit de o idee principală și bazat în mare parte pe improvizație. Nu există un fir narativ clar definit, ci totul este un haos cu aceleași personaje care cad cât mai bine, primesc șuturi în fund și cărămizi în cap fără a se plânge și se pocnesc permanent. Aceasta își dorea să vadă audiența de atunci, iar studiourile Keystone conduse de Mack Sennett producea pe bandă rulantă comedii de importanță minoră ce se pliau gustului publicului.

Privite astăzi, scurtmetrajele produse de Chaplin pentru Keystone par creații artistice rudimentare, ce nu au decât o valoare documentară pentru istoria cinematografiei. Majoritatea lor nici măcar nu sunt amuzante deoarece sunt violente și create după același calapod.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: