Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Robin and Marian - Robin si Mariana (1976)

Un Robin Hood îmbătrânit este un căpitan de încredere care luptă pentru regele Richard Inima de Leu în Franța, cruciadele de mult. Richard îi ordonă să ia un castel despre care se zvonește că ar deține o statuie de aur. Descoperind că este apărat de un bătrân singuratic, cu un singur ochi, care adăpostește femei și copii și li se spune că statuia este o piatră fără valoare, Robin și mâna sa dreaptă, Little John, refuză să atace.

Vizualizari: 76

Categoria: Aventuri, Dragoste, Dramă, 1976

Regizor: Richard Lester

Data Adaugari: 22/12/2020

Scenariști: James Goldman

Uploader: Admin

Durată Film: 1:46:59

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,5


loading...
Un Robin Hood îmbătrânit este un căpitan de încredere care luptă pentru regele Richard Inima de Leu în Franța, cruciadele de mult. Richard îi ordonă să ia un castel despre care se zvonește că ar deține o statuie de aur. Descoperind că este apărat de un bătrân singuratic, cu un singur ochi, care adăpostește femei și copii și li se spune că statuia este o piatră fără valoare, Robin și mâna sa dreaptă, Little John, refuză să atace. Regele Richard, supărat pe nesupunerea lor, ordonă executarea perechii și castelul atacat, dar este rănit cu săgeată de bătrân. Richard îi masacrează pe rezidenții neajutorați, cu excepția bătrânului, pentru că lui Richard îi place ochiul. Regele se oferă să-l lase pe Robin să implore pentru viața lui. Când Robin refuză, Richard își trage sabia, dar fiind rănit, nu are puterea să-l lovească și cade pe podea. Robin îl ajută pe regele pe moarte și, mișcat de loialitatea sa, Richard îi eliberează pe Robin și pe Little John.
Robin și Little John se întorc în Anglia și se reunesc cu vechii prieteni Will Scarlet și Friar Tuck în pădurea Sherwood . Aude că faptele sale au devenit legendare. Când Robin întreabă întâmplător despre femeia de serviciu Marian, ei îi spun că este încă în viață și unde locuiește. Când merge să o vadă, ea îl găsește la fel de imposibil ca oricând, în timp ce el descoperă că a devenit stareță . El află că vechiul său nemez, șeriful din Nottingham , a ordonat arestarea ei ca răspuns la ordinul regelui de a expulza liderii înalți ai Bisericii Romano-Catolice din Anglia.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: