Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Rocky - Rocky (1976)

În 1975, campionul mondial la boxe grele , Apollo Creed, anunță planurile de a organiza o luptă pentru titlu în Philadelphia în timpul viitoarei Bicentenare a Statelor Unite . Cu toate acestea, el este informat la cinci săptămâni de la data luptei că adversarul său programat nu poate concura din cauza unei mâini rănite. Cu toate celelalte înlocuiri potențiale rezervate sau indisponibile în alt mod, Creed decide să condimenteze lucrurile oferindu-i unui concurent local șansa de a-l provoca.
Creed selectează Rocky Balboa , un italian calfa stangaci boxer care luptă în primul rând în săli de sport mici și funcționează ca un colector pentru un rechin împrumut.Rocky se întâlnește cu promotorul George Jergens sub prezumția că Creed caută parteneri de luptă locali. Reticent la început, Rocky acceptă în cele din urmă lupta care îi va plăti 150.000 de dolari. Rocky suferă câteva săptămâni de antrenament neortodox, cum ar fi utilizarea laturilor de carne de vită ca saci de boxe .

Vizualizari: 30

Categoria: Biografic, Dramă, Sport, 1976

Regizor: John G. Avildsen

Data Adaugari: 16/02/2021

Scenariști: Sylvester Stallone

Uploader: Admin

Durată Film: 1:59:35

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Academy Awards, USA 1977,Golden Globes, USA 1977,BAFTA Awards 1978,American Cinema Editors, USA 1977,Grammy Awards 1978

IMDb: 8,1


loading...
În 1975, campionul mondial la boxe grele , Apollo Creed, anunță planurile de a organiza o luptă pentru titlu în Philadelphia în timpul viitoarei Bicentenare a Statelor Unite . Cu toate acestea, el este informat la cinci săptămâni de la data luptei că adversarul său programat nu poate concura din cauza unei mâini rănite. Cu toate celelalte înlocuiri potențiale rezervate sau indisponibile în alt mod, Creed decide să condimenteze lucrurile oferindu-i unui concurent local șansa de a-l provoca.
Creed selectează Rocky Balboa , un italian calfa stangaci boxer care luptă în primul rând în săli de sport mici și funcționează ca un colector pentru un rechin împrumut. Rocky se întâlnește cu promotorul George Jergens sub prezumția că Creed caută parteneri de luptă locali. Reticent la început, Rocky acceptă în cele din urmă lupta care îi va plăti 150.000 de dolari. Rocky suferă câteva săptămâni de antrenament neortodox, cum ar fi utilizarea laturilor de carne de vită ca saci de boxe .
Rocky este abordat mai târziu de Mickey Goldmill, un fost luptător cu greutate mică , care a devenit antrenor și a cărui sală de sport Rocky frecventează, despre antrenamentul lui în continuare. Rocky nu este dispus inițial, deoarece Mickey nu s-a arătat prea interesat să-l ajute înainte și îl vede ca un talent irosit, dar în cele din urmă acceptă oferta.
Între timp, Rocky începe să construiască o relație romantică cu Adrian Pennino, care lucrează cu jumătate de normă la magazinul de animale de companie J&M Tropical Fish , culminând cu un sărut. Fratele lui Adrian, Paulie, îl ajută pe Rocky să se întâlnească cu sora lui și chiar se oferă să lucreze ca om de colț cu el. Paulie devine gelos pe succesul lui Rocky, dar Rocky îl calmează acceptând să facă publicitate afacerii de ambalare a cărnii pentru care lucrează Paulie, ca parte a luptei viitoare. În noaptea dinaintea luptei, un insomniu Rocky vizitează Philadelphia Spectrum și începe să-și piardă încrederea. Îi mărturisește lui Adrian că nu crede că poate câștiga, dar se străduiește să meargă la distanțăîmpotriva Crezului, ceea ce nici un alt luptător nu a făcut, pentru a se dovedi tuturor; dacă poate merge la distanță, nu va fi doar „un alt vagabond din cartier”.
În ziua de Anul Nou , lupta are loc cu Creed făcând o intrare dramatică îmbrăcată în George Washington și apoi în unchiul Sam. Profitând de încrederea sa excesivă, Rocky îl doboară în prima rundă - prima dată când Creed a fost doborât vreodată. Umilit și îngrijorat, Creed îl ia pe Rocky mai în serios pentru restul luptei, deși ego-ul său nu dispare niciodată pe deplin. Lupta continuă pentru cele cincisprezece runde complete, ambii combatanți suferind diverse răni. Rocky, cu lovituri la cap și ochi umflați, necesită tăierea pleoapei drepte pentru a-i restabili vederea. Apollo, cu sângerări interne și coaste rupte, se străduiește să respire. După încheierea luptei, abilitatea superioară a lui Creed este contracarată de capacitatea aparent nelimitată de Rocky de a absorbi pumni și de refuzul său obstinat de a coborî. Pe măsură ce sună ultimul clopot rotund, cu ambii luptători închiși în brațele celuilalt, își promit reciproc că nu va exista revanșă.
După luptă, scenariștii și publicul devin nebuni. Jergens anunță prin difuzor că lupta a fost „cea mai mare expoziție de curaj și rezistență din istoria ringului”, iar Rocky îl cheamă în mod repetat pe Adrian, care coboară și intră în ring în timp ce Paulie distrage atenția asupra securității arenei. În timp ce Jergens îl declară pe Creed câștigător în virtutea unei decizii divizate (8: 7, 7: 8, 9: 6), Adrian și Rocky se îmbrățișează și își mărturisesc dragostea unul față de celălalt, fără să le pese de rezultatul luptei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: