Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Roman Holiday - Vacanță la Roma (1953)

Roman Holiday este un film american de comedie romantică din 1953 regizat și produs de William Wyler. În film joacă actrita Audrey Hepburn ca prințesă pentru a vedea Roma pe cont propriu și pe Gregory Peck ca reporter.

Vizualizari: 2415

Categoria: Comedie, Romantic, 1953

Regizor: William Wyler

Data Adaugari: 23/01/2018

Scenariști: Dalton Trumbo, Ian McLellan Hunter, John Dighton

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:58:16

Claritate: DVDRip XviD

Premii: 3 premii si 7 nominalizari OSCAR,1 premiu Globul de Aur,1 premiu si 3 nominalizari BAFTA,2 nominalizari Bambi Awards,1 nominalizare DGA Award,1 premiu Huabiao Film Award,1 premiu NBR Award

IMDb: 8.0


loading...
“Vacanță la Roma” a fost nominalizat la zece Premii Oscar, iar Audrey Hepburn a cucerit un Oscar pentru rolul unei prințese moderne, care se răzvrătește împotriva obligațiilor sale regale și explorează Roma pe cont propriu. Ea îl cunoaște pe Gregory Peck, un ziarist american care, dornic să pună mâna pe un articol în exclusivitate, se preface că nu îi cunoaște adevărata identitate. Dar planul lui este dat peste cap, căci cei doi se îndrăgostesc. Eddie Albert contribuie la încărcătura de umor a filmului, în rolul prietenului și cameramanului lipsit de griji al lui Peck. În regia plină de stil a lui William Wyler, această comedie romantică va rămâne unul dintre cele mai savuroase filme ale tuturor timpurilor.

"O comedie sensibilă și alertă, care echilibrează armonios momentele de drăgălășenie cu cele de rigiditate, în care Audrey Hepburn evoluează admirabil. Jocul său se confundă cu liniile schițate de regizor, în tușe subtile și aproape imperceptibile. Este vorba despre o iubire reciprocă dar, spre deosebire de basmele cu zâne, filmul nu se încheie cu căsătoria prințului și a prințesei."

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: