Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Rope - Funia (1948)

Funia (în engleză Rope) este un film thriller american din 1948 regizat de Alfred Hitchcock. Este considerat un clasic al genului. Rolurile principale sunt interpretate de actorii James Stewart, John Dall și Farley Granger. A fost realizat de studiourile Transatlantic Pictures, fiind distribuit de Warner Bros. Se află, în prezent, în domeniul public. Filmul prezintă săvârșirea de către doi tineri a unei „crime perfecte”, urmată de o petrecere organizată imediat chiar în jurul cufărului în care fusese depozitată victima.

Vizualizari: 460

Categoria: Crimă, Dramă, Thriller, 1948

Regizor: Alfred Hitchcock

Data Adaugari: 04/11/2017

Scenariști: Arthur Laurents, Ben Hecht

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:17:27

Claritate: DVDRip

Premii: 2 nominalizari Saturn Award,1 nominalizare Edgar Allan Poe,1 premiu si 1 nominalizare Faro Island Film Festival,1 premiu OFTA Film Hall of Fame,1 nominalizare Satellite Award

IMDb: 8.0


loading...

Brandon si Philip sunt doi tineri, posibil homosexuali, care impart un apartament la New York. Ei se considera superiori din punct de vedere intelectual prietenului lor David, pe care hotarasc sa-l omoare prin strangularea cu o funie. Cu un cinism impins pana la ultimele consecinte, ei depoziteaza cadavrul intr-un cufar vechi, care va trona in mijlocul casei pe tot parcursul unei petreceri la care este invitat si tatal victimei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: