Comentarii (0) Reclamație film
loading...

5.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Saludos Amigos - Vă salut prieteni (1942)

Saludos Amigos (în engleză Hello, Friends) este un film de animație din 1942, produs de Walt Disney și lansat de RKO Radio Pictures.
''Buna ziua, prieteni'' este un film marca Walt Disney ce cuprinde patru povesti ale personajeor Disney in America de Sud. Prima poveste intitulata ''Lacul Titicaca''ni-l infatiseaza pe ratoiul Donald si aventurile sale impreuna cu o lama incapatanata.

Vizualizari: 634

Categoria: Animaţie, 1942

Regizor: Wilfred Jackson, Jack Kinney

Data Adaugari: 10/09/2017

Scenariști: Dick Huemer,Joe Grant,Homer Brightman,Ralph Wright,Roy Williams,Harry Reeves,Ted Sears,William Cottrell,Webb Smith

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:42:03

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 3 nominalizari OSCAR,1 premiu NBR Award

IMDb: 6,2


loading...
''Buna ziua, prieteni'' este un film marca Walt Disney ce cuprinde patru povesti ale personajeor Disney in America de Sud. Prima poveste intitulata ''Lacul Titicaca''ni-l infatiseaza pe ratoiul Donald si aventurile sale impreuna cu o lama incapatanata.''Pedro''- un avion bebelus ce zboara deasupra Anzilor;'' Gaucho Goofy''- aici petrecem impreuna cu Goofy, un puternic si călit cowboy american, care vine in Argentina, unde devine "gaucho" si nu se prea intelege cu calul sau. Si in ''Aquarela do Brasil" Donald Duck ajunge la Rio de Janeiro si se intalneste cu bunul sau prieten Joe Carioca care-i arata lui Donald frumoasa Copacabana Beach, loc de joaca de la Rio, în ritm de samba. Carnavalul de la Rio care tine 3 zile este plin de cantece, dansuri si petreceri.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: