Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Samurai Assassin - Samurai (1965)

Samurai Assassin este un film japonez din 1965, regizat de Kihachi Okamoto și cu Toshiro Mifune, Koshiro Matsumoto, Yūnosuke Itō și Michiyo Aratama.
Un grup de asasini așteaptă de la Poarta Sakurada să-l ucidă pe Lordul Li, un om puternic în guvernul Tokugawa, care a condus Japonia timp de 300 de ani. Ei suspectează un trădător în mijlocul lor și suspiciunile lor se îndreaptă asupra lui Niiro, un ronin sărac,

Vizualizari: 939

Categoria: Acţiune, Aventuri, Dramă, Istoric, 1965

Regizor: Kihachi Okamoto

Data Adaugari: 27/04/2019

Scenariști: Shinobu Hashimoto, Jiromasa Gunji

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:01:43

Claritate: VHSrip 720p

Premii: 1 Nominalizare Mar del Plata Film Festival

IMDb: 7,5


loading...
17 februarie - 3 martie 1860, în interiorul castelului Edo. Un grup de asasini așteaptă de la Poarta Sakurada să-l ucidă pe Lordul Li, un om puternic în guvernul Tokugawa, care a condus Japonia timp de 300 de ani. Ei suspectează un trădător în mijlocul lor și suspiciunile lor se îndreaptă asupra lui Niiro, un ronin sărac, care visează de statutul de samurai, și Kurihara, un samurai aristocratic care se împrietenește cu Niiro. Niiro dorește să-și identifice tatăl, știind că este un oficial de rang înalt care se va dezvălui doar dacă Niiro atinge statutul de samurai. Cu navele americane din porturile Japoniei, cinismul printre asasini și schimbarea în aer, Niiro se rezolvă pentru a ajunge la atingeri care pot deveni efemere.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: