Comentarii (0) Reclamație film
loading...

5.0
Descarcă Filmul HD

loading...

San Antonio (1945)

San Antonio este un film Western Technicolor din 1945, cu Errol Flynn și Alexis Smith. Filmul a fost scris de W. R. Burnett și Alan Le May, și regizat de David Butler, precum și de necreditați Robert Florey și Raoul Walsh.

Vizualizari: 835

Categoria: Western, 1945

Regizor: David Butler, Robert Florey

Data Adaugari: 12/10/2017

Scenariști: Alan Le May , W.R. Burnett

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:44:11

Claritate: DVDRip

Premii: 2 nominalizari OSCAR

IMDb: 6,3


loading...
Cum teroriștii îi amenință pe mai-marii acestei lumi, comisarul San-Antonio și camaradul său, locotenentul Berurier, sunt însărcinați să-l supravegheze pe ambasadorul Franței, aflat într-un palat britanic. Ca urmare a neglijenței lui Berurier (care preferă să se țină de petreceri), comisarul este luat pe nepregătite de o frumoasă italiancă, cea care a pus la cale răpirea diplomatului. Odată întors la Paris, San Antonio va fi demis de Achille, seful politiei. O adevărată pomană pentru Berurier, care va fi promovat…

Situația se înrăutășește: presedintele republicii a dispărut pe nepusă masă. Reacția Ministrului de Interne nu va întârzia. Doar San Antonio mai poate salva Franța: el dispune de 48 de ore și de o brigadă secretă pentru a-l regăsi pe șeful statului. La Palatul Elysée, San-Antonio dă peste Berurier, responsabil al anchetei oficiale… De-acum înainte, fiecare este pe cont propriu: cine va ajunge primul la președinte? Ițele se încurcă din ce în ce mai mult: organizații teroriste, bănci corupte, traficanți internaționali, personaje politice cu un trecut dubios, femei fatale cărora le cazi ușor în plasă….

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: