Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Sands of Iwo Jima - Iwo Jima (1949)

Sands of Iwo Jima este un film de război din 1949 cu John Wayne în rolul principal care urmărește un grup de marini din Statele Unite de la antrenament până la bătălia de la Iwo Jima în timpul celui de-al doilea război mondial.

Vizualizari: 712

Categoria: Acţiune, Dramă, Război, 1949

Regizor: Allan Dwan

Data Adaugari: 18/11/2017

Scenariști: James Edward Grant, Harry Brown

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:49:54

Claritate: BluRay 720p

Premii: 4 nominalizari OSCAR,1 premiu Photoplay Awards

IMDb: 7,1


loading...
Sergentul de marinã John M. Stryker este un tip dur, cu o slujbã durã. Trebuie sã transforme un pluton de proaspeti recruti într-o adevãratã masinã de ucis, gata de luptã. Îi împinge fizic si psihic pânã la limitã, cu disciplinã, multã muncã si chiar cu pumnii. Ei îl urãsc, în special soldatul Conway (John Agar), fiul fostului comandant al lui Stryker. Curând, lectiile lui Stryker si curajul lor, vor fi puse la încercare într-o ambuscadã, dar ceea ce e cel mai rãu, de-abia începe, într-una dintre cele mai aprige bãtãlii din cel de-al Doilea Rãzboi Mondial, asaltul de la Iwo Jima.

Filmãri reale si celebra scenã a ridicãrii drapelului pe muntele Suribachi subliniazã aceastã captivantã dramã umanã despre eroism si cucerire, adusã pe ecran de o splendidã echipã de actori si Wayne, într-unul dintre cele mai bune roluri ale sale.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: