Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Santiago - Tâlharii! (1956)

Santiago online subtitrat HD, cunoscut și sub numele de The Gun Runner online subtitrat HD, este un film din 1956 jucat și coprodus de Alan Ladd.Actiunea filmului se petrece în 1898 Cuba, pe fundalul războiului cubanez de independență. Martin Rackin a scris scenariul, bazându-se pe romanul său nepublicat, precum și pe producția filmului.

Vizualizari: 120

Categoria: Aventuri, Romantic, Premieră, 1956

Regizor: Gordon Douglas

Data Adaugari: 20/07/2020

Scenariști: Martin Rackin, John Twist

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:43

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,2


loading...
În 1898, în timpul războiului cubanez de independență din Spania, un fost căpitan de cavalerie al SUA, externat necinstit din armată, este un armator.El, precum și alți soldați ai armatei, renegati și izbăviți, ispitiți de profituri mari, sfidează blocajul spaniol al Cubei și trag armele de contrabandă către revoluționarii cubani din Tampa, Florida.
Fostul căpitan de cavalerie, Caleb Cash Adams, și fostul său sergent, Trasker, încearcă să livreze o mare expediere de arme reprezentanților rebelilor cubanezi, dar li se spune că armele trebuie livrate direct în Cuba.
Neavând alți clienți pentru armele sale, Adams este de acord, dar își dublează prețul.
Luptând împotriva unei bande de cubanezi care vroiau armele, ei ajung în Tampa, unde li se spune că vor încărca transportul pe o barcă fluvială veche, capturată de un fost bărbat al Marinei Confederate, Capitanul Sidewheel Jones.
Adams și oamenii săi observă, de asemenea, că un alt contrabandist și concurent, Clay Pike, încarcă și el o livrare de arme pe aceasi barca. Adams și Pike sunt dușmani vechi.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: