Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Sebastiane - Sebastian (1976)

În secolul al III-lea d.Hr., Sebastian este membru al gărzii personale a împăratului Dioclețian . Când încearcă să intervină pentru a opri unul dintre catamitele împăratului să nu fie sugrumat de unul dintre gărzile sale de corp, Sebastian este exilat într-o garnizoană de coastă îndepărtată și redus în grad la privat. Deși se crede că este un creștin timpuriu, Sebastian este un adorator al zeului roman soare Phoebus Apollo.

Vizualizari: 94

Categoria: Dragoste, Dramă, Romantic, Erotic, 1976

Regizor: Paul Humfress, Derek Jarman

Data Adaugari: 12/12/2020

Scenariști: Paul Humfress, Derek Jarman

Uploader: Admin

Durată Film: 1:25:22

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Premiile Oscar, SUA 1976, Globurile de Aur, SUA 1976,Premiile BAFTA 1976, National Board of Review, SUA 1975

IMDb: 6.1


loading...
În secolul al III-lea d.Hr., Sebastian este membru al gărzii personale a împăratului Dioclețian . Când încearcă să intervină pentru a opri unul dintre catamitele împăratului să nu fie sugrumat de unul dintre gărzile sale de corp, Sebastian este exilat într-o garnizoană de coastă îndepărtată și redus în grad la privat. Deși se crede că este un creștin timpuriu, Sebastian este un adorator al zeului roman soare Phoebus Apollo și sublimează dorința pentru tovarășii săi de bărbat în venerarea zeității și a pacifismului său . Ambele tămâie Severus, ofițerul comandant al garnizoanei, care devine din ce în ce mai obsedat de Sebastian, încearcă să-l atace și, în cele din urmă, prezidează executarea sa sumară.pentru că a refuzat să ia armele în apărarea Imperiului Roman . Justin, unul dintre tovarășii săi de arme, este, de asemenea, îndrăgostit de Sebastian, deși neapărat nerecomandat, dar el își face o prietenie cu pacifistul celibat încăpățânat. Adrian și Anthony, doi dintre colegii lui Sebastian, sunt gay și se iubesc evident unul cu celălalt.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: