Comentarii (1) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Secretul cifrului (1960)

Secretul cifrului este un film românesc de acțiune din 1960 regizat de Lucian Bratu. În rolurile principale joacă actorii Olga Tudorache, Mihai Mereuță. Scenariul este scris de Dumitru Carabăț și Theodor Constantin pe baza romanului La miezul nopții va cădea o stea de Theodor Constantin. Filmul marchează debutul regizoral al lui Bratu în lumea cinematografiei.

Vizualizari: 606

Categoria: Romanesti, Thriller, 1960

Regizor: Lucian Bratu

Data Adaugari: 30/07/2018

Scenariști: Dumitru Carabăț

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:16:29

Claritate: HDTV 1080p

Premii: N / A

IMDb: 6,8


loading...
Actiunea filmului are loc in anul 1944, cand trupele germane se retrageau de pe teritoriul Romaniei. Aceste trupe comunicau intre ele prin intermediul unei statii. Interceptarea acestor comunicate era importanta si se putea face datorita unui cifru....
Tudor Caranfil afirmă că filmul este o „Adaptare după romanul ”La miezul nopții va cădea o stea” de Teodor Constantin, debut pentru Bratu, regizor care caută detaliul subtil și îmbogățește schemele prescrise cu fapte secunde, dând secvențelor culoare în tipologii, și crescendo filmului. Misterul e amplificat abil prin clarobscur, prin petele angoasante de lumină care sparg bezna chiar și în interioarele castelului feudal, plin de capcane și umbre surprinse pe ziduri. Mereuță aruncă priviri drăcești când e în exercițiul spionajului, dar e mai puțin ostentativ și mai credibil când face pe idiotul companiei. Primă jovială apariție a lui Dem Rădulescu aplaudat de 5.500.000 de spectatori”

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 2:49 PM, 22/02/2021 [Accesați Pagina]
Film Reactualizat la versiunea HDTV 1080P