Comentarii (2) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

3.8
Descarcă Filmul HD

loading...

Sergeant York - Sergentul York (1941)

Sergentul York online subtitrat HD este un film biografic american din 1941 despre viața lui Alvin C. York, unul dintre cei mai decorați soldați americani ai Primului Război Mondial. A fost regizat de Howard Hawks și a fost cel mai mare film al anului.

Vizualizari: 1186

Categoria: Acţiune, Biografic, Istoric, Război, 1941

Regizor: Howard Hawks

Data Adaugari: 24/08/2017

Scenariști: 7,7

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:14:03

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 2 premii si 9 nominalizari OSCAR,1 premiu NBR Award,1 premiu National Film Registry,1 premiu si 0 nominalizare New York Film Critics Circle Awards

IMDb: 7,7


loading...
Filmul se bazeaza pe un personaj real, Alvin Cullum York (interpretat de Gary Cooper), unul dintre cei mai decorati soldati din Primul Razboi Mondial.
Asistam la povestea unui tanar muncitor de la tara, Alvin, ajuns pe frontul Marelui Razboi. Provenit dintr-o familie saraca de fierari si avand o reputatie de bataus si bautor, Alvin are de fapt un fond bun, convingeri de pacifist si este un bun crestin care uraste sa ucida. Insa talentul sau exceptional de tragator exersat la intrecerile de impuscat curcani, il va scoate in scurta vreme in evidenta, iar faptele sale fantastice de vitejie il vor transforma in curand intr-un erou de razboi, intrat cu adevarat in manualul de istorie al Americii.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
1 Spam
1Bandit - 9:29 PM, 28/08/2020 [Accesați Pagina]
Un film clasic deosebit de bun ! Pentru amatorii genului, recomand !
avatar
0 Spam
gaby_cimpina - 9:29 PM, 05/10/2019 [Accesați Pagina]
frumos...