Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Serpico (1973)

Serpico este un film american din 1973 regizat de Sidney Lumet. Este bazat pe povestea adevărată a polițistului newyorkez Frank Serpico. Serpico a devenit cunoscut pentru încercarea sa reușită de a demasca corupția din sânul Poliției luptând, practic, împotriva tuturor, inclusiv a colegilor săi polițiști. Din distribuție fac parte Al Pacino, John Randolph și Tony Roberts.

Vizualizari: 100

Categoria: Biografic, Crimă, Dramă, Suspans, 1973

Regizor: Sidney Lumet

Data Adaugari: 03/11/2020

Scenariști: Norman Wexler, Waldo Salt

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:10:06

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 nominalizări Oscar, un premiu şi o nominalizare Globul de Aur, 3 nominalizări BAFTA,1 premiu David di Donatello,1 nominalizare DGA Award,1 nominalizare Edgar Allan Poe,1 nominalizare Grammy,1 premiu NBR Award

IMDb: 7,7


loading...
Un film de referinţă pentru cariera lui Al Pacino, dar şi pentru cinematografie în general, este povestea lui Frank Serpico, un poliţist din New York în perioada anilor 70, care decide să ia atitudine faţă de colegii săi poliţişti prin a demasca neregulile din cadrul departamentului precum şi mita pe care colegii lui o primeau constant de la infractori. În scurt timp, Serpico va constata că şi cei pe care îi credea prieteni, s-au întors împotriva lui ca duşmani.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: