Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Sesso in Testa (Italian Sex) (1974)

Sex in the Head este un film italian de comedie erotică din 1974 regizat de Sergio Ammirata.
Titlu Alternativ : Sex in the Head,Italian Sex,Doctora en sexo,69 tropoi na kanete erota,Sexiä Nupissa

Vizualizari: 273

Categoria: Comedie, Dragoste, Erotic, 1974

Regizor: Sergio Ammirata, Fernando Di Leo

Data Adaugari: 28/01/2021

Scenariști: Sergio Ammirata

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:26:00

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.5


loading...
Diana, absolventă de sociologie, susține examenul de licență pe tema „prostituției”. Sala de clasă este plină de spectatori și comisia de examinare are, de asemenea, o religie printre membrii săi. Ceea ce îi atrage pe spectatori în sala de clasă este faptul că studentul, pentru a afla mai multe despre subiectul examenului, a colectat experiențe directe de prostituție, practicând ca prostituată timp de trei luni și învățând bine comportamentul sexual al bărbatului italian. Studentul povestește episoadele în timp ce președintele conduce interogatoriul, condimentându-l cu glume despre mentalitatea italienilor cu privire la prostituție.

Al treilea episod are ca temă inițială o „călugăriță prostituată”. Totuși, este vorba de o neînțelegere, clarificată imediat ce preotul comisar se ridică și îl avertizează pe elev să-i dea numele și prenumele călugăriței pe care o întâlnise. Studentul absolvent răspunde că a fost o prostituată deghizată în călugăriță și nu invers. În al zecelea episod, a Doamna este surprinsă în cameră cu protagonistul de soția sa, care, în răzbunare, îl obligă pe chelner, care se preface homosexual, să întrețină relații sexuale mai întâi cu fata și apoi cu ea însăși.

În al unsprezecelea episod, fata are ca client un impotent mafiot sicilian care, pentru a-și face prietenii să creadă că este viril, îi cere prostituatei să simuleze strigăte de plăcere. În cel de-al paisprezecelea episod, elevul îndeplinește fanteziile sexuale ale unui bărbat matur care se preface că se împerechează cu fiica sa descoperită în prostituție.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: