Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.7

loading...

Seven Brides for Seven Brothers - Șapte mirese pentru șapte frați (1954)

Șapte mirese pentru șapte frați (titlu original: Seven Brides for Seven Brothers) este un film comic muzical american produs în anul 1954 în regia lui Stanley Donen. Filmul este produs după narațiunea "The Sobbin’ Women" a lui Stephen Vincent Benet, care s-a inspirat din cronica lui Plutarh, Răpirea sabinelor din legenda Romulus și Remus.

Vizualizari: 1013

Categoria: Aventuri, Comedie, Dramă, Familie, Muzical, Romantic, Western, 1954

Regizor: Stanley Donen

Data Adaugari: 20/02/2018

Scenariști: Dorothy Kingsley, Albert Hackett, Frances Goodrich

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:42:03

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 premiu si 4 nominalizari OSCAR,1 premiu Globul de Aur,1 nominalizare BAFTA,1 nominalizare DGA Award,1 premiu NBR Award,1 premiu National Film Registry,1 premiu OFTA Film Hall of Fame,1 nominalizare Golden Satellite Award,1 premiu WGA Award

IMDb: 7,4


loading...
Adam, cel mai mare dintre cei sapte frati Pontipee, se duce la oras, o cunoaste pe Milly si o convinge sa se marite cu el chiar in aceeasi zi. Abia cand ajung acasa, la ferma din padure, proaspata mireasa afla ca mai exista inca sase frati, care traiesc intr-o semi-salbaticie. Citind despre rapirea sabinelor de catre romani, Adam hotaraste sa procedeze la fel pentru fratii sai, care au nevoie de sotii. Minunata armonie intre poveste, muzica si coregrafie.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: