Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Seven Days in May - Şapte zile în Mai (1964)

Seven Days in May este un film american de thriller politic din 1964 despre preluarea planificată de către un cabal militar-politic al guvernului Statelor Unite ca reacție la negocierea președintelui pentru un tratat de dezarmare cu Uniunea Sovietică.
Filmul a avut premiera la 12 februarie 1964 , în Washington D.C. şi este un thriller politic, ce tratează şi se referă la dejucarea unui complot mârşav, pus la cale de câţiva capi ai armatei.

Vizualizari: 489

Categoria: Dramă, Romantic, Suspans, Thriller, 1964

Regizor: John Frankenheimer

Data Adaugari: 24/03/2019

Scenariști: Rod Serling

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:57:54

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 2 nominalizari OSCAR,1 premiu si 3 nominalizari Globul de Aur,1 premiu Bodil Awards,1 premiu Boxoffice Magazine,1 premiu David di Donatello,2 nominalizari Golden Laurel,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7,9


loading...
Filmul a avut premiera la 12 februarie 1964 , în Washington D.C. şi este un thriller politic, ce tratează şi se referă la dejucarea unui complot mârşav, pus la cale de câţiva capi ai armatei, nemulţumiţi de evoluţia tratatului de neproliferare a armelor nucleare, împotriva preşedintelui United States. Preşedintele susţinea acest tratat. Povestea a fost influenţată de activităţile politice ale dreptei anticomuniste ale generalului Edwin A. Walker după ce s-a retras din activităţile militare. Povestea a fost mai apoi susţinută de interviul Şefului de stat major al Forţelor Aeriene ale United States, Curtis LeMay. La începutul filmului, preşedintele Lyman se confruntă cu un val de manifestaţii publice, privind decizia sa de a semna un tratat cu Uniunea Sovietică. Tratatul avea ca rezultat distrugerea armelor nucleare sub control reciproc internaţional. În rândul generalilor de la Washington, un complot este pe cale să reuşească cu sprijinul Foreţelor Aeriene ale United States. Mattoon Scott descoperă scopul şocant al conspiraţiei. Proiectul conspirativ “Ecomcon” urmărea confiscarea centrului de comunicaţii al United States, împreună cu radioul şi televiziunea şi a întregii infrastructuri. Sediul conspirativ era situat în “Mount Thunder”.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: