Comentarii (0) Reclamație film
loading...

3.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Shadow of a Doubt - Îndoiala (1943)

Îndoiala (engleză: Shadow of a Doubt) (1943) este un film american thriller psihologic regizat de Alfred Hitchcock, cu Teresa Wright și Joseph Cotten. Scris de Thornton Wilder, Sally Benson și Alma Reville, filmul a fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cea mai bună povestire pentru Gordon McDonell. În 1991, a fost selectat pentru a fi inclus în Registrul Național de Film de către Biblioteca Congresului.

Vizualizari: 1138

Categoria: Crimă, Mister, Suspans, 1943

Regizor: Alfred Hitchcock

Data Adaugari: 20/09/2017

Scenariști: Thornton Wilder, Sally Benson, Alma Reville

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:47:48

Claritate: DVDRip XviD

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 nominalizare Saturn Award,1 premiu NBR Award,1 premiu National Film Registry,1 nominalizare Satellite Award

IMDb: 7,8


loading...
Filmul favorit al lui Hitchcock, realizat dupa povestirea lui Gordon Mc Dowell, care s-a inspirat dintr-un caz real. Într-un orășel de provincie, o profesoară trăiește într-o simbioză perfectă cu unchiul ei preferat, pe nume tot Charlie, un tip aparent normal, dar care devine brusc foarte ciudat când vine vorba despre văduve bogate. O curiozitate ieșită din comun pune stăpânire pe tânăra Charlie odată cu sosirea în localitate a doi detectivi, care se dau drept redactori la o revistă și încep să se intereseze despre unchiul său. Profesoara demarează propria anchetă, a cărei concluzie este groaznică, iar filmul abia dacă a trecut de jumatate, cu o distribuție care-i asigură un succes garantat.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: