Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

5.0

loading...

Shanghaied - Charlot marinar - Spre Shanghai (1915)

Charlot marinar este un film american de comedie din 1915 produs de Jess Robbins și scris și regizat de Charlie Chaplin. În alte roluri interpretează actorii Edna Purviance, Wesley Ruggles, Bud Jamison și Billy Armstrong.

Vizualizari: 236

Categoria: Comedie, Scurt metraj, 1915

Regizor: Charles Chaplin

Data Adaugari: 30/12/2018

Scenariști: Charles Chaplin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:27:25

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 6.3


loading...
Proprietarul unui vas doreste sa-l scufunde pentru a incasa banii de asigurare,si-l insarcineaza pe capitan cu recrutarea unui echipaj pentru ultima calatorie a vasului. In acest timp Vagabondul flirteaza cu fiica proprietarului (Edna), dar cei doi sunt surprinsi de tatal infuriat.

Pe drum Charlie este acostat de un marinar care-i cere sa-l ajute(in schimbul unei sume de bani) sa adune marinari, misiunea lui Charlie fiind sa-i loveasca in cap pe cei chemati pe ponton sub pretextul ca vor primi de baut. Misiunea este indeplinita, dar, la cererea capitanului care aparuse intre timp, si el va fi lovit in cap si imbarcat fortat pe vas.

Proaspetii marinari care refuza sa se supuna ordinelor au parte de un tratament destul de dur. Charlie tine mult la pielea lui asa ca va mima cooperarea, problemele principale fiind lipsa de indemanare si dorinta de a trage chiulul pe cat posibil. Armatorul vasului va afla dintr-o scrisoare ca Edna se imbarcase clandestin pe vas si va pleca sa o salveze.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: