Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

loading...

Shout at the Devil - La revedere, în iad! (1976)

Colonelul Flynn O'Flynn ( Lee Marvin ), un american puternic, manipulează aristocratul britanic Sebastian Oldsmith ( Roger Moore ) pentru a ajuta braconierul de fildeș în Tanganica , care face parte din teritoriul controlat de germani din timpul pre-primul război mondial din Africa de Est germană .

Vizualizari: 119

Categoria: Aventuri, Comedie, 1976

Regizor: Peter R. Hunt

Data Adaugari: 20/12/2020

Scenariști: Stanley Price , Alastair Reid

Uploader: Admin

Durată Film: 2:28:23

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.2


loading...
Colonelul Flynn O'Flynn ( Lee Marvin ), un american puternic, manipulează aristocratul britanic Sebastian Oldsmith ( Roger Moore ) pentru a ajuta braconierul de fildeș în Tanganica , care face parte din teritoriul controlat de germani din timpul pre-primul război mondial din Africa de Est germană . La aflarea veștii că americanul s-a întors, Herman Fleischer, comandantul german local al provinciilor din sud, îl vânează neîncetat pe O'Flynn cu Schutztruppen (trupele sale coloniale).
Mai târziu, Sebastian se întâlnește și se îndrăgostește de fiica lui O'Flynn, Rosa ( Barbara Parkins ). Sunt căsătoriți și au împreună o fiică. Între timp, braconajul continuă. Fleischer își are berbecul navei de război și scufundă dhow-ul arab al lui O'Flynn încărcat cu fildeș braconat. Mai târziu, în timp ce ataca casa lui O'Flynn, Schutztruppe sub comanda lui Fleischer o ucide pe Maria, fiica lui Sebastian.
O'Flynn și Sebastian decid să meargă și să-l omoare pe Fleischer ca răzbunare pentru moartea fetiței. Dar când se descoperă că Marea Britanie este în război cu Germania, ofițerii aliați îl conving pe O'Flynn să localizeze și să distrugă nava de război germană care așteaptă repararea.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: