Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Si può fare... amigo - Se rezolvă...amigo (1972)

Se rezolvă... amigo este un film western spaghetti italo-hispano-francez din anul 1972, regizat de Maurizio Lucidi și în care rolurile principale sunt interpretate de Bud Spencer, Jack Palance și Francisco Rabal.
Titlul alternativ: It Can Be Done Amigo, Halleluja … Amigo, Bulldozer Is Back Amigo, Saddle Tramps, En el Oeste se puede hacer… amigo, Amigo!… Mon colt a deux mots à te dire, Die Brillenschlange und der Büffel

Vizualizari: 176

Categoria: Comedie, Western, 1972

Regizor: Maurizio Lucidi

Data Adaugari: 16/08/2020

Scenariști: Rafael Azcona, Ernesto Gastaldi

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:38:20

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,9


loading...
Hiram Coburn (Bud Spencer) este un vagabond care fuge de Sonny Bronston (Jack Palance) care încerca să-l prindă pentru a-l însura cu forța cu sora lui, Mary (Dany Saval). Sonny îl acuză pe Hiram că a dezonorat-o pe Mary. El are un grup de dansatoare de salon care dau reprezentații în fiecare oraș traversat. Pe drum, Coburn se întâlnește cu un bătrân pe nume Anderson care moare. În pragul morții, acesta îl roagă să-l ducă pe nepotul său orfan Chip Anderson (Renato Cestiè) cu căruța într-un oraș unde avea o bucată de pământ. Hiram promite să aibă grijă de băiat.

Ajunși în oraș, Hiram găsește terenul moștenit de Chip. El primește un număr mare de oferte de a vinde coliba și terenul, dar Chip le respinge pe toate. Hiram trebuie să apere terenul lui Chip de o bandă de criminali condusă de James (Luciano Catenacci) și de preotul-șerif Franciscus (Francisco Rabal), care vrea să pună mâna cu forța pe acel teren bogat în petrol. După ce Coburn va fi obligat să se însoare cu Mary, el va fi ajutat de Sonny. Hiram poate trece prin toate necazurile și descoperă sursa de petrol de pe proprietate. Chip devine bogat, iar Hiram își are asigurat viitorul ca tatăl său vitreg.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: