Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Signale - Ein Weltraumabenteuer - Semnale: O aventură în spațiul cosmic (1970)

Semnale: O aventură în spațiul cosmic online subtitrat este un film de ficțiune pe care DEFA l-a produs împreună cu compania poloneză Przedsiebiorstwo Realizacji Filmów Zespoły Filmowe Warszawa, sub regia Gottfried Kolditz. Filmul a avut premiera oficială pe 17 decembrie 1970 (premiera la cinematograful Kosmos din Berlin la 6 decembrie 1970).
Titlu Alternativ : Signals: A Space Adventure,Sygnaly MMXX,Meteorvadászok,Signal: une aventure dans l'espace,Signaali 2020

Vizualizari: 280

Categoria: SF, Premieră, 1970

Regizor: Gottfried Kolditz

Data Adaugari: 07/05/2020

Scenariști: Gottfried Kolditz, Claus-Ulrich Wiesner

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:26:07

Claritate: SDRip

Premii: N / A

IMDb: 4,3


loading...
În secolul 21: Nava spațială de cercetare Ikaros, care trebuia să caute viață inteligentă în sistemele solare extraterestre, a fost încă distrusă de meteoriți în sistemul nostru solar de lângă Jupiter, toate încercările de a supraviețui nu au avut succes. Comandantul Veikko ar dori să-l încerce din nou cu nava sa Laika, dar trebuie să-și „deghizeze” operațiunea de salvare ca lucrări de întreținere la stațiile spațiale fără pilot. Cu o echipă colorată, a reușit să găsească supraviețuitori ai Ikaros, care au persistat timp de mai multe luni într-o bucată de resturi care încă era funcțională.

Nota : In acest film joaca si actorul nostru roman Iurie Darie, Dumnezeu sa il odihneasca in pace...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: