Comentarii (2) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Skammen (Shame) - Rușinea (1968)

Shame este un film de dramă suedez din 1968, scris și regizat de Ingmar Bergman, și care îi are ca jucători pe Liv Ullmann și Max von Sydow. Ullmann și von Sydow joacă Eva și Jan, un cuplu neinvoltat din punct de vedere politic și foști violoniști a căror casă este amenințată de războiul civil.

Vizualizari: 272

Categoria: Dramă, 1968

Regizor: Ingmar Bergman

Data Adaugari: 01/12/2019

Scenariști:

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:43:10

Claritate: HDRip 720p

Premii: O nominalizare Globul de Aur

IMDb: 8.1


loading...
Eva şi Jan Rosenberg sunt căsătoriţi de 7 ani şi s-au stabilit la o fermă situată pe o insulă suedeză. Femeia are 28 de ani şi îşi doreşte un copil, încercând să-şi convingă soţul să facă o serie de investigaţii medicale pentru a depista cauza infertilităţii cuplului. Eva a fost violonistă, iar Jan a fost pianist, însă au refuzat să mai cânte după ce orchestra Filarmonicii a fost desfiinţată din pricina izbucnirii războiului civil.
Întrucât linia frontului s-a mutat mai aproape de ferma lor, iar soldaţii înarmaţi îşi fac tot mai des apariţia prin curtea lor, Jan şi Eva Rosenberg se urcă în maşină şi încearcă fără succes să fugă. Capturaţi de către ocupaționiști şi interogaţi, soţii Rosenberg sunt eliberaţi de către colonelul Jacobi, care nutreşte o pasiune puternică pentru Eva, căreia îi face cadouri costisitoare şi îi oferă mari sume de bani. Atunci când partizanii devastează şi incendiază casa familiei Rosenberg, mariajul Evei cu Jan trece printr-o nouă perioadă de criză.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0 Spam
mcodreanut - 10:02 PM, 09/12/2019 [Accesați Pagina]
link-ul, va rog!
avatar
0
kukoolcrivat - 12:50 PM, 12/12/2019 [Accesați Pagina]
Linkul de descărcare a fost adăugat