Comentarii (1) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

loading...

Snow White and the Seven Dwarfs - Albă ca Zăpada și cei șapte pitici (Dublat Romana) (1937)

Albă ca Zăpada și cei șapte pitici este un film de animație lansat în 1937, produs de Walt Disney și regizat de David Dodd Hand. Este bazat pe povestirea omonimă a Fraților Grimm. Este primul film din seria de filme animate Disney și filmul de animație clasică cu cele mai importante încasări din toate timpurile.

Vizualizari: 2222

Categoria: Animaţie, 1937

Regizor: William Cottrell, David Hand

Data Adaugari: 01/08/2017

Scenariști:

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:23:11

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Oscar, 1 premiu Oscar de onoare, 1 Premiu la Festivalul Internațional de la Veneția, 1 premiu „Jackie Coogan Award” la Gala Tinerilor Artiști

IMDb: 7.6


loading...
"In aceasta capodopera, un permanent antropoforism caracterizeaza miscarile si expresiile personajelor-animale, a eroilor preluati din basmul fratilor Grimm cu atata fantezie." - E.Fuzellier (Secolul cinematografului, 1989)

Alba ca zapada este o printesa, a carei mame vitrege ii vrea raul, deoarece o invidiaza pentru frumusetea sa. Nevoita sa fuga de acasa pentru a scapa cu viata, printesa nimereste in padure la casuta celor 7 pitici. Ajunsa aici, ea se adaposteste in casa acestora si se imprieteneste cu ei. Imparateasa cea rea, afland ca printesa traieste, pune la cale diferite planuri de a scapa de ea, insa piticii o salveaza. Cand cel mai reusit plan al imparatesei este indeplinit, un tanar print isi face aparitia pentru a o salva.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
Capodopera.....RESPECT....