Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Soft Beds, Hard Battles (Undercovers Hero) - Paturi moi, bătălii dure (1974)

Soft Beds, Hard Battles este un film britanic de comedie din 1974, regizat de Roy Boulting, cu Peter Sellers în mai multe roluri, printre care se numara si actorii Curt Jurgens, Lila Kedrova și Jenny Hanley.
Titlu Alternativ : Party for Hitler,Weiche Betten, harte Schlachten,Camas blandas, batallas duras,Soffici letti, dure battaglie,Puha ágyak, kemény csaták,Pehmeitä petejä ja kovia taisteluita,Bomber og blonder

Vizualizari: 77

Categoria: Comedie, Premieră, 1974

Regizor: Roy Boulting

Data Adaugari: 13/02/2021

Scenariști: Leo Marks , Roy Boulting

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:31:00

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.4


loading...
În această comedie, ambientată în timpul ocupației naziste din Franța, Peter Sellers joacă cele mai importante roluri masculine, așa că joacă în aproape fiecare scenă, bătând mereu în stilul inspectorului Clouseau. În calitate de maior britanic Robinson, este ascuns în bordelul parizian al doamnei Grenier, chiar sub nasul clienților naziști, precum agentul Gestapo Herr Schroeder (din nou el). În calitate de General Latour, el conduce rezistența franceză, care include bordelul doamnei Grenier - a făcut-o colonel responsabil de „trupele” ei sexy și i se alătură tânărul diplomat american Alan Cassidy. În calitate de prinț imperial japonez Kyoto, el devine ținta rezistenței într-o mănăstire în drumul său spre Hitler (din nou el). La final, îi decorează pe eroi ca președinte francez.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: