Comentarii (0) Reclamație film
loading...

5.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Some Like It Hot - Unora le place jazz-ul (1959)

Unora le place jazul (în engleză Some Like It Hot) este un film american de comedie, realizat în 1958 și lansat în 1959, care a fost regizat de Billy Wilder și i-a avut în rolurile principale pe Marilyn Monroe, Tony Curtis, Jack Lemmon și George Raft. În rolurile secundare au interpretat Joe E. Brown, Pat O'Brien și Nehemiah Persoff. Filmul este un remake realizat de Wilder și I. A. L. Diamond al filmului francez Fanfare d'Amour (1935).

Vizualizari: 655

Categoria: Comedie, 1959

Regizor: Billy Wilder

Data Adaugari: 24/06/2018

Scenariști: Billy Wilder , I.A.L. Diamond

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:01:32

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 5 nominalizari OSCAR,3 premii Globul de Aur,1 premiu si o nominalizare BAFTA,1 nominalizare Bambi Awards,1 nominalizare DGA Award,3 premii si 2 nominalizari Faro Island Film Festival,1 nominalizare Grammy

IMDb: 8,2


loading...
O delirantă comedie a travestiurilor, în care nimic nu e ce pare a fi, unul dintre filmele care au făcut cu succes înconjurul lumii, datorită modului în care pelicula pune în valoare fascinanta senzualitate naivă și vulnerabilă a strălucitoarei Marilyn Monroe, alături de umorul subtil al celor doi parteneri - Tony Curtis și Jack Lemmon.

Doi muzicieni, Joe și Jerry, martori ai unei răfuieli între bande, în noaptea Sfântului Valentin, îngroziți de perspectiva de a fi uciși, încearcă să scape de urmăritori. Cum sunt în căutare de lucru și se tem de răzbunare ei sunt nevoiți să se angajeze într-o orchestră feminină ce pleacă în turneu. Dar pentru a se putea alătura formației trebuie să se deghizeze în femei. Situația explodează când cei doi se-ndrăgostesc de cea mai frumoasă și dulce dintre fete, nu întâmplător purtând numele de Sugar și când, travestiți în femei, Joe și Jerry încep să atragă privirile neobrăzate ale bărbaților.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: