Comentarii (1) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Iţi Place site-ul , arată-ţi aprecierea faţă de noi cu o donaţie...Click aici...

loading...

Splendor in the Grass - Splendoare în iarbă (1961)

Splendoare în iarbă (în engleză Splendor in the Grass) este un film american de dragoste din 1961, care relatează o poveste de dragoste, de reprimare a instinctelor sexuale, de despărțire și de tulburări maniaco-depresive (de care suferă personajul Deanie). Cu un scenariu scris de William Inge, care apare în film ca un pastor protestant și câștigător al Premiului Oscar pentru cel mai bun scenariu original (1962), filmul a fost regizat de Elia Kazan.

Vizualizari: 1016

Categoria: Dramă, Romantic, 1961

Regizor: Elia Kazan

Data Adaugari: 29/08/2018

Scenariști: William Inge

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:03:56

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 premiu si 1 nominalizare OSCAR,1 premiu si 3 nominalizari Globul de Aur,1 Nominalizare BAFTA,1 nominalizare DGA Award,1 nominalizare Golden Laurel,1 premiu Photoplay Awards

IMDb: 7,8


loading...
Deanie Loomis este o adolescenta frumoasa si sensibila, adorata de familie si comunitate, indragostita de Bud Stamper a carui familie bogata si influenta nu accepta relatia dintre cei doi. Lui Bud ii este teama de tatal sau care are alte planuri pentru el si care il sfatuieste sa caute alte fete. Nici parintii lui Deanie nu agreaza pasiunea fetei pentru Bud iar aceasta, simtindu-se respinsa si controlata, are o cadere nervoasa si ajunge sa fie internata intr-un sanatoriu.
In acest timp, Bud merge la universitate dar fara sa aiba rezultatele asteptate de tatal sau care, in urma marii caderi a Bursei, se sinucide. Liber de constrangeri, Bud isi urmeaza visul propriu si devine fermier, casatorindu-se cu o tanara cunoscuta in timpul scurtei studentii. Dupa doi ani de institutionalizare, Deanie revine in familia sa si merge sa il revada pe Bud insa aici isi da seama ca timpul a sters pasiunea si a lasat doar melancolia unei tinereti furtunoase.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 9:16 PM, 28/08/2020 [Accesați Pagina]
Splendoare în iarbă film reactualizat la versiunea WEB-DL 720P + link de descarcare