Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Stejar extremă urgenţă (1973)

Stejar – extremă urgență este un film românesc din 1973, regizat de Dinu Cocea după un scenariu de Horia Lovinescu și Mihai Opriș. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Constantin Diplan, Irina Petrescu, Ion Caramitru, Amza Pellea, Vasile Cosma, Geo Barton și Mihai Pălădescu.

Vizualizari: 96

Categoria: Război, Romanesti, 1973

Regizor: Dinu Cocea

Data Adaugari: 31/10/2020

Scenariști: Horia Lovinescu , Mihai Opriș

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:29:00

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,3


loading...
Planul secret "Margareta II", elaborat de statul major german pentru modul de intervenție a trupelor germane, în cazul ieșirii României din război, este descoperit de armată și de forțele patriotice prin intermediul unui căpitan fost coleg de școală cu ofițerul german însărcinat cu completarea planului. În final, cei doi ofițeri vor lupta unul cu celălalt, conducând fiecare unitatea sa de tancuri.

Filmul a fost dedicat răsturnării regimului dictatorial condus de mareșalul Ion Antonescu la 23 august 1944, în urma unei conspirații a Casei Regale, a unor conducători ai Armatei Române și a conducerii unor partide politice, printre care și Partidul Comunist din România. Filmul a fost lansat în august 1974, când se aniversau 30 de ani de la acele evenimente.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: