Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Strangers on a Train - Străini în tren (1951)

Străini în tren (engleză Strangers on a Train) este un film de dragoste noir american din 1951 regizat de Alfred Hitchcock. În rourile prinipale joacă actorii Farley Granger, Ruth Roman și Robert Walker. Bruno Antonhy (Robert Walker) il intalneste intr-un tren pe profesorul de tenis Guy Haines (Farley Granger). Guy vrea sa divorteze de usuratica sa sotie Miriam (Kasey Rogers), si sa se casatoreasca cu Anne Morton (Ruth Roman), fiica unui cunoscut senator, lucru care ii va inlesni o cariera in politica. Bruno vrea sa-si omoare tatal, dar stie ca va fi prins daca nu-si va construi un alibi puternic.

Vizualizari: 587

Categoria: Thriller, 1951

Regizor: Alfred Hitchcock

Data Adaugari: 22/12/2017

Scenariști: Raymond Chandler, Czenzi Ormonde, Whitfield Cook, Ben Hecht

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:48

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare OSCAR,1 nominalizare DGA Award,1 premiu NBR Award,1 premiu OFTA Film Hall of Fame

IMDb: 7,9


loading...
Bruno Antonhy (Robert Walker) il intalneste intr-un tren pe profesorul de tenis Guy Haines (Farley Granger). Guy vrea sa divorteze de usuratica sa sotie Miriam (Kasey Rogers), si sa se casatoreasca cu Anne Morton (Ruth Roman), fiica unui cunoscut senator, lucru care ii va inlesni o cariera in politica.

Bruno vrea sa-si omoare tatal, dar stie ca va fi prins daca nu-si va construi un alibi puternic. Asa incat, in timpul unui pranz in compartimentul sau, nascoceste o schema nebuneasca in care el si Guy sunt protagonistii crimei perfecte: Bruno o va omori pe sotia lui Guy iar Guy il va omori pe tatal lui Bruno, astfel incat nici unul din ei nu va fi suspect deoarece nu se pot face conexiuni intre mort si ucigas!

Guy ia totul ca pe o gluma, un joc straniu, dar Bruno ii demonstreaza ca totul este plauzibil si serios si ia fraiele actiunii in mainile sale.
Hitchcock a spus deseori ca un casting bun a contat enorm in multe din filmele sale. Si in acest film, cei doi eroi principali au un rol crucial in creerea intrigii si a suspansului. Granger (Guy) este evaziv, putin convingator in modul in care evita sa spuna lucrurilor pe nume in loc sa-i intoarca spatele lui Bruno. Walker joaca un Bruno seducator si alunecos, care sta in sufletul lui Guy pana il convinge urmand ca pe parcurs sa inceapa sa se detaseze, sa ia distanta fizica de Guy... Intalnirea din tren nu pare deloc a fi o coincidenta si este probabil dinainte planuita de Bruno.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: