Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Straw Dogs - Ameninţarea (1971)

Ameninţarea online subtitrat HD 720p este un film thriller psihologic din 1971 regizat de Sam Peckinpah și cu Dustin Hoffman și Susan George. Scenariul, de Peckinpah și David Zelag Goodman, se bazează pe romanul din 1969 al lui Gordon M. Williams, The Siege of Trencher's Farm.

Vizualizari: 229

Categoria: Dramă, Thriller, 1971

Regizor: Sam Peckinpah

Data Adaugari: 16/05/2020

Scenariști: Sam Peckinpah, David Zelag Goodman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:57:54

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 nominalizare Fotogramas de Plata,1 premiu KCFCC Award

IMDb: 7,5


loading...
Un matematician din filmul Straw Dogs liniștit stabilit în Anglia, în sătucul natal al soției sale, e terorizat de o bandă locală pe care a angajat-o inițial să-i construiască un acoperiș.

Sam Peckinpah “The Wild Bunch”, unul dintre marile filme ale deceniului, a văzut violența ca fiind în esență neselectivă. A fost neobișnuit într-un occidental, unde violența a fost întotdeauna extrem de selectivă; cu toate acele gloanțe care zboară în jurul tău, ai putea să-i faci pe un tip bun rănit odată, dar, într-un fel, băieții răi au fost uciși.

Vestul reflectă viziunea noastră națională asupra violenței, a politicii externe, a multor lucruri. Peckinpah din Amenintarea online subtitrat, părea totuși să o reformeze într-o formă nouă, aruncând extremele morale și strângându-i pe toți într-un mediu mijlocos, cenușiu în sânge. În lovitura de la sfârșitul “The Wild Bunch”, toată lumea a prins-o: bărbați, femei, copii, câini, găini, indiferent de vină sau de nevinovăție.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: