Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Suddenly, Last Summer - Brusc, vara trecută (1959)

Brusc, vara trecută este un film de mister din Southern Gothic din 1959, bazat pe piesa din 1958 cu același nume de Tennessee Williams. Filmul a fost regizat de Joseph L.
În New Orleans, în 1937, doamna Venable, o văduvă bogată, intenționează să finanțeze un spital de stat cu condiția ca doctorul Cukrowicz să-i facă nepoatei sale Catherine o lobotomie. Doamna Venable este distrusă după moartea fiului ei, Sebastian.

Vizualizari: 1151

Categoria: Dramă, Mister, Thriller, 1959

Regizor: Joseph L. Mankiewicz

Data Adaugari: 26/06/2018

Scenariști: Gore Vidal, Tennessee Williams

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:54:15

Claritate: BRRip 1080p

Premii: 3 nominalizari OSCAR,1 premiu si o nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare Bambi Awards,1 premiu David di Donatello,3 nominalizari Faro Island Film Festival,1 premiu si 2 nominalizari Golden Laurel,1 premiu NBR Award

IMDb: 7,6


loading...
În New Orleans, în 1937, doamna Venable, o văduvă bogată, intenționează să finanțeze un spital de stat cu condiția ca doctorul Cukrowicz să-i facă nepoatei sale Catherine o lobotomie. Doamna Venable este distrusă după moartea fiului ei, Sebastian. De obicei, cei doi călătoreau peste tot împreună cu excepția verii trecute când Sebastian a plecat împreună cu verișoara lui în Europa. Fetița a înnebunit în ziua în care Sebastian a murit în condiții misterioase.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: