Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Iţi Place site-ul , arată-ţi aprecierea faţă de noi cu o donaţie...Click aici...

loading...

Summer of '42 – Vara lui '42 (1971)

Summer of ’42 online usbtitrat HD, comedie-dramă, film american apărut în anul 1971, regia Robert Mulligan; Un premiu şi 3 nominalizări Oscar, 4 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare BAFTA.
În rolurile principale: Jennifer O’Neill, Gary Grimes, Jerry Houser, Oliver Conant.

Vizualizari: 158

Categoria: Comedie, Dramă, 1971

Regizor: Robert Mulligan

Data Adaugari: 30/05/2020

Scenariști: Herman Raucher

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:43:59

Claritate: BRRip 720p

Premii: Un premiu şi 3 nominalizări Oscar, 4 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare BAFTA,1 premiu Grammy,1 nominalizare NSFC Award,1 premiu American Cinema Editors,1 nominalizare DGA Award

IMDb: 7,3


loading...
Hermie (Gary Grimes) rememorează vacanţa petrecută pe insula Nantucket în vara anului 1942, în compania prietenilor săi, Oscy (Jerry Houser) şi Benjie (Oliver Conant|) şi a părinţilor lor, pe vremea când avea numai 15 ani. Neafectaţi de desfăşurarea celui de-al Doilea Război Mondial, cei trei adolescenţi îşi petrec timpul jucându-se, mergând la cinematograf cu fetele de vârsta lor şi născocind planuri de a-şi pierde virginitatea. Deşi Oscy o curtează pe frivola Miriam (Christopher Norris), pe care o ademeneşte într-o partidă de sex, iar Hermie iese în oraş cu mult mai timida Aggie (Katherine Allentuck), acesta din urmă se îndrăgosteşte profund şi inocent de Dorothy (Jennifer O’Neill), o femeie frumoasă în vârstă de 22 de ani, care este căsătorită cu un pilot de avion (Walter Scott) plecat pe front. După ce o întâlneşte pe Dorothy într-un magazin şi o ajută să transporte acasă plasele de cumpărături, Hermie se oferă să facă o serie de treburi mărunte pentru ea. Atunci când primeşte o telegramă prin care este informată că avionul soţului ei a fost doborât deasupra Franţei, Dorothy este cuprinsă de disperare şi simte nevoia de a fi consolata, motiv pentru care se refugiază pentru o noapte în braţele lui Hermie.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: