Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

5.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Sunday Bloody Sunday - Duminica însângerată (1971)

Sunday Bloody Sunday online subtitrat HD este un film de dramă britanic din 1971, scris de Penelope Gilliatt, regizat de John Schlesinger și care îi are ca actorii Murray Head, Glenda Jackson, Peter Finch și Peggy Ashcroft.
Filmul a fost lansat cu un an înainte de masacrul din 1972 al civililor irlandezi neînarmați de către Armata Britanică din Derry, Irlanda de Nord, un eveniment numit Duminica sângeroasă.

Vizualizari: 222

Categoria: Dramă, 1971

Regizor: John Schlesinger

Data Adaugari: 03/06/2020

Scenariști: Penelope Gilliatt, David Sherwin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:50:26

Claritate: BluRay 720p

Premii: 4 nominalizari OSCAR,1 premiu si o nominalizare Globul de Aur,5 premii si 3 nominalizari BAFTA,1 nominalizare DGA Award,1premiu David di Donatello,2 premii si o nominalizare NSFC Award,1 premiu si o nominalizare NYFCC Award

IMDb: 7,1


loading...
Alexandra Greville (Glenda Jackson) este o functionara londoneza de 30 si ceva de ani, amabila, indatorata, melancolica. Daniel Hirsch (Peter Finch) este un doctor londonez de 40 si ceva de ani, demn, preocupat si melancolic, la randul lui. Cei doi isi impart cu buna stiinta acelasi iubit ocazional, pe Bob Elkin (Murray Head), tanar sculptor de 20 si ceva de ani, sincer in egocentrismul lui, dar suferind de abstinenta emotionala. “Mai bine orice decat nimic” pare sa fie motoul sentimental al celor doi, care accepta acest triunghi amoros neinchis pe-o latura si care se pregatesc sofisticat, decent si amar sa piarda putina afectiune de care au parte.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: