Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

3.5

loading...

Sunday in New York - Duminica la New York (1963)

Duminică la New York (titlul original: Sunday in New York) este un film american, realizat în 1963 după piesa omonimă a lui Norman Krasna care semnează și scenariul filmului. Melodia de titlu a filmului a fost compusă și interpretată de Peter Nero.
Într-o duminică, Eileen Tyler, încă virgină, părăsește Albany pentru a-și vizita fratele pilot al companiei aeriene din New York, dar o întâlnire din întâmplare cu un bărbat în autobuzul urban amenință să-i deraieze viitoarea căsătorie cu iubitul Russ.

Vizualizari: 783

Categoria: Comedie, Romantic, 1963

Regizor: Peter Tewksbury

Data Adaugari: 24/02/2019

Scenariști: Norman Krasna

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:44:52

Claritate: DVDRip

Premii: 1 nominalizare Globul de Aur

IMDb: 6,8


loading...
Adam Tyler este un pilot de companie aeriană care inchiriaza un apartament.Sora lui Eileen, vine sa il viziteze de la tara , plângându-se că Russ logodnicul ei, face presiuni asupra ei sa faca sex inainte de casatorie.Ea cauta in dulapul fratelui ei gasind o lenjerie de femei si constata ca in viata lui Adam a aparut o femeie, alta decat sora lui .Se intalneste in autobuz cu un barbat chipes pe nume Mike. Ei petrec toata ziua impreuna , chiar daca ploia le-a incurcat planurile , se indragostesc, iar apoi merg la apartamentul lui Adam unde isi usca hainele . Russ şi Adam sosesc mai târziu si ei , la intervale diferite. Russ eronat consideră că Eileen-a inselat pe el. Acesta a lasat-o balta , iar ea isi face planuri de casatorie cu noua sa dragoste .

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: