Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Sunrise: A Song of Two Humans - Aurora/Sunrise (1927)

Sunrise: A Song of Two Humans online subtitrat (cunoscut și sub numele de Sunrise) este un film mut american realizat în genul dramă romantică din 1927, regizat de regizorul german F. W. Murnau (aflat la debutul său în filmul american), avându-i în rolurile principale pe George O'Brien, Janet Gaynor și Margaret Livingston. Povestea a fost adaptată de Carl Mayer după nuvela „The Excursion to Tilsit”, din colecția cu același titlu de Hermann Sudermann.

Vizualizari: 1015

Categoria: Dramă, Romantic, 1927

Regizor: F.W. Murnau

Data Adaugari: 06/05/2017

Scenariști: Carl Mayer, Hermann Sudermann

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:43:21

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 premii si o nominalizare OSCAR,1 premiu Kinema Junpo Awards,1 premiu National Film Registry

IMDb: 8,1


loading...
O femeie care pleacă în vacanță, părăsind orașul (Margaret Livingston), rămâne săptămâni întregi într-un oraș aflat pe malul unui lac. După ce se întunecă, ea merge la o fermă unde Bărbatul (George O'Brien) și Soția sa (Janet Gaynor) locuiesc împreună cu copilul lor. Bărbatul este indecis, dar în cele din urmă pleacă, lăsându-și soția cu amintirile unor vremuri mai bune când erau îndrăgostiți profund.

Bărbatul și femeia se întâlnesc sub clar de lună și se săruta pasional. Ea vrea ca el să-și vândă ferma - care nu a prosperat în ultima perioadă - pentru a se alătura ei în oraș. Când ea îi sugerează ca el să rezolve problema cu soția sa înecând-o, el o strangulează violent, dar chiar și această acțiune duce la o îmbrățișare pasională. Femeia adună mănunchiuri de trestii, astfel încât atunci când barca este răsturnată, Bărbatul să poată rămâne la suprafață.

Soția nu bănuiește nimic atunci când soțul ei sugerează să meargă la o plimbare, dar atunci când pornesc pe lac, ea devine suspicioasă. El se pregătește să o arunce peste bord, dar când îl roagă să îi fie milă de ea, el își dă seama că nu poate să o omoare. El se îndreaptă rapid spre țărm, iar când barca ajunge pe uscat, Soția fuge.

Se urcă într-un tramvai și el o urmează, implorând-o să nu se teamă de el. Tramvaiul îi aduce în oraș. Teama și dezamăgirea ei sunt copleșitoare. El îi aduce flori și prăjituri și, în cele din urmă, ea se oprește din plâns și acceptă darurile. Ieșind din nou pe stradă, devin sentimentali văzând o mireasă intrând într-o biserică și o urmează pentru a urmări nunta. Bărbatul cedează și îi cere să-l ierte. După o împăcare lacrimogenă își continuă aventura în oraș, se fotografiază împreună și merg într-un parc de distracții. Odată cu căderea întunericului, se urcă în tramvai și pornesc spre casă.

În curând, sunt în derivă pe lac, sub lumina lunii. O furtună bruscă face ca barca lor să înceapă să se scufunde. Bărbatul își amintește de cele două mănunchiuri de stuf pe care le-a așezat mai devreme în barcă și leagă pachetele în jurul soției. Barca se răstoarnă, iar Bărbatul se trezește pe un mal stâncos. El îi adună pe oamenii din oraș pentru a o căuta pe soția lui în lac, dar tot ce găsesc este un mănunchi de stuf plutind în apă.

Convins că Soția lui s-a înecat, Bărbatul îndurerat merge poticnit spre casă. Femeia din oraș ajunge la casa lui, presupunând că planul lor a reușit. Bărbatul începe să o stranguleze. Apoi, menajera îl anunță că soția sa în viață, așa că o eliberează pe Femeie și fuge la soția sa, care a supraviețuit agățându-se de un ultim mănunchi de trestie.

Bărbatul îngenunchează lângă patul soției, în timp ce ea deschide încet ochii. Bărbatul și Soția se sărută, în timp ce trăsura Femeii din oraș se rostogolește spre lac, filmul dispare spre răsărit.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: