Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

loading...

Support Your Local Sheriff! - Nu trageți în șerif! (1969)

Nu trageți în șerif! este un film american de comedie din 1969 regizat de Burt Kennedy și care îl are ca actori pe James Garner, Joan Hackett și Walter Brennan. Distribuția susține caracteristici Harry Morgan, Jack Elam, Bruce Dern și Chubby Johnson.
Titlul Alternativ : Sheriffen tør - hvor andre tøver,Ne tirez pas sur le shérif,I pio grigori skandali tou West,Il dito più veloce del West,Поддержите своего шерифа!,También un sheriff necesita ayuda

Vizualizari: 568

Categoria: Comedie, Western, 1969

Regizor: Burt Kennedy

Data Adaugari: 13/03/2020

Scenariști: William Bowers

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:59

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 premiu NBR Award,1 nominalizare Golden Laurel,1 nominalizare WGA Award (Screen)

IMDb: 7,5


loading...
Primarul unui orasel din Vestul Salbatic, Olly Perkins este disperat. Oraselul a pierdut deja trei serifi, din mai multe motive, ori au fost ucisi ori au fugit, iar siguranta orasului este in pericol.
Primarul aduna consiliul local al orasului pentru a decide cum sa faca lege si ordine in comunitatea lor. Nu prea se grabesc, pentru ca nu au solutii. Jason McCullough este un calator, care poposeste pentru scurt timp in oraselul primarului Olly Perkins. Datorita unui fapt banal, este considerat de acesta, ca omul potrivit, venit in momentul oportun, pentru a fi noul serif.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: